Lushnjë | Makina Ngarkuese/Tërheqse/Ndërtimi | Makina Ngarkuese dhe Makina të tërheqjes | Markë tjetër

Cat , 6
Fiat , 14
Hiab , 1
Hyundai , 5
IFA , 1
JCB , 3
Liebher , 4
Nissan , 17
O&K , 1
Piaggio , 1
Renault , 11
Rimorkio , 4
Schmitz , 3
Shifeng , 1
VW LT , 2


Në fillim