Elbasan | Makina Ngarkuese/Tërheqse/Ndërtimi | Makina Ngarkuese dhe Makina të tërheqjes | Markë tjetër

Cat , 6
Fiat , 7
JCB , 2
Kama , 5
Komatsu , 5
Liebher , 7
Nissan , 6
Piaggio , 2
Renault , 10
Rimorkio , 1
Schmitz , 14
Shifeng , 1
VW LT , 3
Në fillim