Krujë | Makina bujqësore dhe pyllore | Traktorë

01 Dhj 20:22 ,

Belarus 65

17 Nën 19:25 ,

OOOOkAZJON fiat om 85

300 000 LEK

14 Nën 20:28 ,

Shitet zetor fiat

35 500 EUR

13 Nën 17:53 ,

Tk

30 Tet 18:52 ,

John Deere

19 Tet 20:27 ,

Landini

06 Tet 19:54 ,

john deere

11 000 EUR

10 Sht 21:15 ,

traktor

4 000 EUR

09 Sht 20:32 ,

Traktor

20 000 EUR

16 Maj 20:28 ,

Traktor SAME

14 000 EUR

02 Mar 09:40 ,

Zetor

10 000 EUR

16 Shk 15:09 ,

Zitori

01 Shk 16:08 ,

Zitori

31 Jan 20:01 ,

Kundrapesha

31 Jan 11:18 ,

Fiatagri

21 Jan 17:45 ,

John deere

16 Jan 14:13 ,

T28

02 Jan 18:50 ,

Zitori

14 Nën 18:25 ,

Fiatagri

05 Nën 18:57 ,

John deere

30 Tet 22:29 ,

traktor ford

1 200 000 LEK

27 Tet 14:24 ,

John deere

24 Tet 23:15 ,

John deere

24 Gush 17:33 ,

Zitori

22 Gush 13:49 ,

Traktor

02 Gush 23:42 ,

Fjat

1 EUR

Në fillim