Blej dhe Shit në MerrJep. Njoftimet në Gjithë Shqipërinë | Makina bujqësore dhe pyllore | Traktorë | Markë tjetër

135 , 2
1640 , 2
165 , 1
180-90 , 2
188 , 1
293 , 1
539 , 2
Argon , 3
Belarus , 296
Carraro , 111
Farmer , 3
Favorit , 1
Ferrari , 33
Ford , 476
Goldoni , 38
Hurliman , 116
Iseki , 247
Kubota , 658
Landini , 475
Landini , 1
Mahindra , 5
Mitsubishi , 69
Model Tjeter , 1365
Rakovica , 8
Renault , 34
Steyr , 24
Universal , 46
Ursus , 15
Yanmar , 131
Zetor , 181Në fillim