Lushnjë | Automjete | Makina bujqësore dhe pyllore

Dje 17:29 ,

Makine Gruri

130 000 LEK

Dje 17:29 ,

Pleheruese

2 500 LEK

Dje 17:29 ,

Braze hapese

3 500 LEK

Dje 17:29 ,

Baze hapese

60 000 LEK

03 Korr 11:41 ,

Ford 3000

03 Korr 09:06 ,

JOHN DEERE 6430 PREMIUM 140KW

50 000 000 LEK

03 Korr 01:46 ,

korrse bari 1.40M

1 000 LEK

01 Korr 21:51 ,

Kubota mx 5000

15 LEK

Në fillim