Moto Tirana

Moto Tirana Sh.P.K – kompania e pare private ne fushen e motorcikletes dhe marines ne shqiperi. Importuese dhe distributor i nje sere brandeve, sot eshte dhe furnizuesja me e madhe ne treg per motorcikleta, mjete lundruese me dhe pa motor, pjese kemb Shfaqni Më Shumë
Moto Tirana Sh.P.K – kompania e pare private ne fushen e motorcikletes dhe marines ne shqiperi. Importuese dhe distributor i nje sere brandeve, sot eshte dhe furnizuesja me e madhe ne treg per motorcikleta, mjete lundruese me dhe pa motor, pjese kembimi si dhe aksesore qe lidhen me to. Me nje pervoje 25 vjecare ne fushen e motorrit dhe marines, me nje staf dhe sherbim te kualifikuar, mirepret dhe jep asistence profesionale per te gjithe. Hide More

Boul. Bajram Curri No.33

Tiranë

Njoftimet në llogarinë e biznesit

Të gjitha 1-28 nga 28

Yamaha T-Max SX

12 500 EUR

T-Max DX

13 300 EUR

Yamaha Tracer 900

10 500 EUR

Suzuki GSX1000S

9 999 EUR

Në fillim