Video Udhëzuesi

Video udhëzuese e MerrJep.al për shitësit

Një shpjegim në detaje se si të regjistroni dhe të paguani një njoftim në MerrJep.

Çfarë të shisni, kur të shisni, si ta caktoni çmimin e duhur dhe si të krijoni një listim që tërheq vëmendjen e blerësve.

    Si të regjistroni një njoftim? Çfarë mund të shisni në MerrJep? Kur është koha më e mirë për shitje? Si ta caktoni çmimin e duhur? Si të krijoni një njoftim i cili do ta tërheq vëmendjen e blerësve?
Në fillim