HIDRI DOOR

Hidri Door pozicionohet në Gjorm, në Mamurras. Kompania e filloi aktivitetin para 6 vitesh duke u nisur nga eksperienca 12 vjecare e krijuar në Greqi. Ne flasim me gjuhën e sigurisë dhe siguria është e tillë kur ajo është e garantuar 100% në çdo pjesë përbërëse të produktit që ne ofrojmë. Ne rend të parë vijnë prodhimet që përmbajnë lloje të ndryshme të sipërfaqeve me dekor të punuara me ngjyra moderne dhe përpunim të drurit deri ne detaje. Certifikimi për blindimin është garanci e jona, përfshirja e xhamit të blinduar është jo vetëm një aksesor estetik për ne, përdorimi i cilindrit Evropian rrit performancën e sigurisë, sigurimi me tre çelësa ju bën të mundur të ndryshoni dyshimin mbi sigurinë e pronës tuaj, kjo maksimizon ndjenjën e mbrojtjes dhe qetësisë së jetës së përditshme. Hidri Door e realizon këtë per ju! Shfaqni Më Shumë
Hidri Door pozicionohet në Gjorm, në Mamurras. Kompania e filloi aktivitetin para 6 vitesh duke u nisur nga eksperienca 12 vjecare e krijuar në Greqi. Ne flasim me gjuhën e sigurisë dhe siguria është e tillë kur ajo është e garantuar 100% në çdo pjesë përbërëse të produktit që ne ofrojmë. Ne rend të parë vijnë prodhimet që përmbajnë lloje të ndryshme të sipërfaqeve me dekor të punuara me ngjyra moderne dhe përpunim të drurit deri ne detaje. Certifikimi për blindimin është garanci e jona, përfshirja e xhamit të blinduar është jo vetëm një aksesor estetik për ne, përdorimi i cilindrit Evropian rrit performancën e sigurisë, sigurimi me tre çelësa ju bën të mundur të ndryshoni dyshimin mbi sigurinë e pronës tuaj, kjo maksimizon ndjenjën e mbrojtjes dhe qetësisë së jetës së përditshme. Hidri Door e realizon këtë per ju!
Hidri Door renditet në treg ndër kompanitë më të mira mbi sigurinë e dyerve të blinduara të jashtme. Stafi i përkushtuar:

- Ofrojnë dhe prodhojnë dyer për pronat tuaja .

- Montojnë dyer të jashtme të blinduara.

- Dyer dhe dritare alumini dhe plastike.

- Dyer me punim nga brenda me dore ose menyrë artizanale sipas porosisë.

- Përpunimin e dekorit të brendshëm edhe me makineri të teknologjisë së fundit.

- Lyerje dyersh alumini elektrostatike dhe druri me pistolet robot ose makineri.

- Hidri Door ofron dyer të jashtme për pallate , vila rezidenciale , me veshje alumini , druri , xhami etj Hide More

Autostrada Fushe Kruje Lac, Fushe Mamurras, Gjorem

Krujë

Njoftimet në llogarinë e biznesit

Të gjitha 1-7 nga 7
28 Tet 13:47

Shitet E clas 220

6 000 EUR

11 Sht 13:30

Shitet Mercedes CL 500 AMG

14 500 EUR

28 Pri 14:05

Toyota yaris

3 100 EUR

28 Pri 14:04

Apartament 2+1 shengjin

58 000 EUR

Në fillim