Si të gjeni më shumë konsumatorë online

 

Nuk ka rëndësi nëse ju shisni ndonjë produkt digjital apo fizik të jeni të regjistruar online është jetësore për biznesin tuaj. Nëse dëshironi të keni sukses ne ambientin biznesor sot ju duhet të keni prezencë online për të tërhequr vazhdimisht konsumatorë.

Pasi keni regjistruar biznesin tuaj online dhe keni krijuar njoftime me produktet që shisni, është koha për të tërhequr konsumatorët tek njoftimet tuaja. Por si mund të arrini më shumë njerëz me prezencën tuaj online.

1. Bëhuni prezent online

Shumica e njerëzve e formojnë përshtypjen e parë për bizneset nga ajo që mësojnë për ju online. Prandaj ju duhet të jeni present online aty ku shumica e konsumatorëve e kalojnë kohën e tyre. Krijimi I një uebfaqe për biznesin tuaj apo edhe regjistrimi I shitores tuaj online është një hap I rëndësishëm në këtë aspect.

2. Krijoni llogari në rrjete sociale

Kjo është një nga gjërat kryesore në krijimin e prezencës online. Ju duhet të keni një llogari në rrjetet sociale si biznes. Në këtë mënyrë ju mund të komunikoni me konsumatorët tuaj. Duke rritur aduiencën që arrini me profilin tuaj në rrjete sociale ju mund ti reklamoni produktet/shërbimet tuaja falas tek më shumë njerëz. Madje ndjekësit që ju tërheqni në profilin tuaj janë ata që kanë shumë mundësi për të blerë nga ju. Por kjo varet nëse ju keni fituar besimin e tyre duke shpërndarë përmbaitje që ju pëlqejn apo ju duhen konsumatorëve tuaj.

 

3.  Përdorni reklamimin nga influencuesit

Reklamimi nga persona që kanë më shumë ndjekës në rrjete sociale do të ju ndihmoj shumë në krijimin e brendit tuaj online. Ju mund ta përdorni këtë reklamim duke gjetur persona që kane famë në fushën tuaj dhe të bëni marrëveshje me ta për të reklamuar biznesin tuaj. Kjo mënyrë ka më shumë ndikim tek ndjekësit e moshës së re që ndikohen më shumë nga kjo formë e reklamimit.

 

Krijoni reputacionin tuaj online

Ju duhet të krijoni brendin tuaj online. Kjo përfshin krijimin e zërit dhe zakoneve të brendit tuaj. Imagjinojeni atë sikur një person real si do të ishte ai si një person dhe si do të bisedonte me konsumatorë. Një pjesë e rëndësishme tek krijimi I brendit janë premtimet që ju I jepni konsumatorëve tuaj. Për të fituar besimin e tyre ju duhet ti mbani këto premtime.                

Në fillim

Uebfaqja jonë përdor Cookies për të përmirësuar eksperiencën tuaj në shfletimin e faqes. Duke klikuar "Unë pajtohem" ose duke vazhduar me përdorimin e uebfaqes, ju pajtoheni me përdorimin e Cookies. Nëse ju nuk pajtoheni, ju mund t'i ndryshoni parametrat e kërkimit në shfletuesin tuaj.

Më shumë informacione