Albanian Motor Company

Albanian Motor Company eshte importues i autorizuar nga Ford per shitjen e makinave dhe pjeseve origjinale te markes Ford. Ne operojme ne tregun vendas qe prej vitit 2003. Qe prej vitit 2010 Ford eshte marka me e shitur e makinave te reja ne Shqiperi Shfaqni Më Shumë
Albanian Motor Company eshte importues i autorizuar nga Ford per shitjen e makinave dhe pjeseve origjinale te markes Ford. Ne operojme ne tregun vendas qe prej vitit 2003. Qe prej vitit 2010 Ford eshte marka me e shitur e makinave te reja ne Shqiperi. Hide More

Autostrada Tirane - Durres KM 10 (1,32 km) Kashar

Tiranë

Ads In Store

Të gjitha 0
This Store Doesn't Have Any Ads!
Në fillim