The Fragrance Shop IN Accessorize

Always something New

The Fragrance Shop IN Accessorize ofron cilesinë me të mirë të parfumeve në Shqipëri, produkte handmade për kujdesin personal, qirinj aromatikë dhe aksesorë të ndryshëm. Me 10 dyqane në të gjithë Shqipërinë dhe online www.inaccessorize.com
Rruga Janosh Huniadi, Bllok
Tiranë
Në fillim