Tech Tronic Store

Me Te Miret , Me Te Liret !

Celulare Laptop ofron   Shfaqni Më Shumë Celulare Laptop ofron
Celulare te RI dhe te Perdorur .
Laptop Dhe Destop MacBook iMac Hp Dell WorkStation .
Servis Profesional Celulare dhe Laptop
Nderrim Ekrani Me Garanci
Aksesore Dhe Cover
Tech Tronic Store
41.328615397472305 19.819250106811523
rruga e kavajes ne krahe te kishes katolike
Tiranë   Tregoni në hartë
19 Korr 12:27 Telefona celular , Tiranë

iPhone X

699 EUR

19 Korr 12:19 Telefona celular , Tiranë

iPhone 7

19 000 LEK

18 Korr 11:52 Telefona celular , Tiranë

iPhone 6s Plus

20 000 LEK

18 Korr 11:52 Telefona celular , Tiranë

iPhone 7

27 000 LEK

18 Korr 10:49 Telefona celular , Tiranë

iPhone XS Max

890 EUR

10 Korr 10:02 Telefona celular , Tiranë

iPhone 6s

180 EUR

10 Korr 09:54 Telefona celular , Tiranë

iPhone 7

30 000 LEK

10 Korr 09:54 Telefona celular , Tiranë

iPhone 7 Plus

42 000 LEK

10 Korr 09:54 Telefona celular , Tiranë

iPhone 8 Plus

58 000 LEK

10 Korr 09:40 Telefona celular , Tiranë

iPhone XS Max

899 EUR

10 Korr 09:40 Telefona celular , Tiranë

Iphone Xs Max

899 EUR

03 Korr 12:56 Telefona celular , Tiranë

Aksesor

03 Korr 12:56 Pjesë dhe Pajisje për celularë , Tiranë

Kovera

1 000 EUR

03 Korr 10:43 Telefona celular , Tiranë

Iphone Xs Max

899 EUR

03 Korr 10:35 Telefona celular , Tiranë

Samsung

03 Korr 10:23 Konzolatë për lojëra , Tiranë

Playstation 4 Pro

45 000 LEK

03 Korr 10:22 Telefona celular , Tiranë

Iphone 7

34 000 LEK

01 Korr 10:43 Telefona celular , Tiranë

iPhone 7

30 000 LEK

01 Korr 10:43 Telefona celular , Tiranë

iPhone X

579 EUR

03 Qer 13:16 Telefona celular , Tiranë

Iphone 7 Plus

370 EUR

28 Maj 12:37 Telefona celular , Tiranë

Samsung S10+

999 EUR

24 Maj 08:58 Telefona celular , Tiranë

Samsung J8

27 000 LEK

24 Maj 08:58 Telefona celular , Tiranë

iPhone XS Max

999 EUR

24 Maj 08:58 Telefona celular , Tiranë

Samsung Note 8

480 EUR

24 Maj 08:57 Telefona celular , Tiranë

Samsung A40

219 EUR

18 Maj 09:08 Telefona celular , Tiranë

Samsung S8+

39 000 LEK

17 Maj 09:35 Telefona celular , Tiranë

iPhone 7

38 000 LEK

17 Maj 09:34 Telefona celular , Tiranë

Iphone 7+

46 000 LEK

17 Maj 09:34 Telefona celular , Tiranë

Samsung J4

145 EUR

09 Maj 11:59 Telefona celular , Tiranë

Samsung S10+

799 EUR

09 Maj 11:47 Telefona celular , Tiranë

iPhone 8 Plus

64 000 LEK

09 Maj 11:47 Telefona celular , Tiranë

Samsung Note 8

48 000 LEK

29 Pri 15:17 Telefona celular , Tiranë

MacBook Pro

2 100 EUR

29 Pri 14:55 Telefona celular , Tiranë

Samsung M20

199 EUR

29 Pri 14:54 Telefona celular , Tiranë

Samsung S10+

799 EUR

29 Pri 14:54 Telefona celular , Tiranë

iPhone 7

39 900 LEK

29 Pri 14:54 Telefona celular , Tiranë

Samsung S10+

829 EUR

29 Pri 14:54 Telefona celular , Tiranë

iPhone XS Max

929 EUR

10 Pri 11:17 Telefona celular , Tiranë

iPhone Xs Max

1 079 EUR

10 Pri 11:17 Telefona celular , Tiranë

iPhone Xs Max

09 Pri 10:02 Telefona celular , Tiranë

iPhone Xs Max

999 EUR

09 Pri 10:01 Telefona celular , Tiranë

Samsung Note 9

399 EUR

09 Pri 10:00 Telefona celular , Tiranë

Samsung S10

789 EUR

09 Pri 10:00 Telefona celular , Tiranë

iPad 6

449 EUR

27 Mar 12:09 Telefona celular , Tiranë

iPhone X

499 EUR

27 Mar 12:09 Telefona celular , Tiranë

Samsung S9

470 EUR

18 Mar 10:13 Telefona celular , Tiranë

Ipad 6

469 EUR

Në fillim