Suparaku Elektronike

servis i certifikuar nga Microsoft Albania

Suparaku Elektronik eshte nje dyqan lider ne tregtimin e pajisjeve elektronike si Kompjutera, Laptope, Celulare, Printera dhe shume aksesore te tjere. Shfaqni Më Shumë
Suparaku Elektronik eshte nje dyqan lider ne tregtimin e pajisjeve elektronike si Kompjutera, Laptope, Celulare, Printera dhe shume aksesore te tjere.
Servisi yne eshte i certifikuar nga Microsoft Albania per cilesine e tij.
Staf i zgjedhur, i kulturuar dhe me arsimin e duhur Hide More

ELBSAN Rruga Qemal Stafa, Lagja Luigj Gurakuqi, Ndertesa 31, Nr 25

Elbasan

Njoftimet në llogarinë e biznesit

Të gjitha 0
Nuk u gjend asnjë njoftim në këtë llogari biznesi
Në fillim