Phone Shop Ledi

Everything For Your Smartphone

Celulare dhe aksesore per cdo Smartphone. Shitje dhe Blerje per te gjithe celularet!   Shfaqni Më Shumë Celulare dhe aksesore per cdo Smartphone. Shitje dhe Blerje per te gjithe celularet!
Servis i kualifikuar, Programime , Zhbllokime!
41.328615397472305 19.819250106811523
Rr. Durresit , Tirane , Albania
Tiranë   Tregoni në hartë
09 Korr 10:02 Telefona celular , Tiranë

iPhone 5S

31 000 LEK

09 Korr 10:02 Telefona celular , Tiranë

Samsung Galaxy - A3 2016

36 000 LEK

09 Korr 10:02 Telefona celular , Tiranë

Samsung Galaxy S4

21 000 LEK

09 Korr 10:01 Telefona celular , Tiranë

Samsung Galaxy J5-2016 i Ri

34 000 LEK

09 Korr 10:01 Telefona celular , Tiranë

Samsung Galaxy- A5

35 000 LEK

09 Korr 10:01 Telefona celular , Tiranë

Samsung Galaxy J3 2016

22 500 LEK

09 Korr 10:01 Telefona celular , Tiranë

Samsung Galaxy- Trend Plus

15 000 LEK

09 Korr 10:01 Telefona celular , Tiranë

Lenovo - A3800 4G/LTE

13 000 LEK

09 Korr 10:01 Telefona celular , Tiranë

Lenovo - A2800

13 000 LEK

09 Korr 10:01 Telefona celular , Tiranë

Shitet Lenovo - A3600

15 000 LEK

09 Korr 10:01 Telefona celular , Tiranë

Samsung Galaxy - A5 2016

43 000 LEK

09 Korr 10:01 Telefona celular , Tiranë

Samsung Galaxy A3

26 500 LEK

09 Korr 10:01 Telefona celular , Tiranë

Samsung Galaxy- J2

18 000 LEK

09 Korr 10:01 Telefona celular , Tiranë

Samsung Galaxy - J5 I ri

25 500 LEK

09 Korr 10:01 Telefona celular , Tiranë

Samsung Galaxy- Grand Prime

22 000 LEK

09 Korr 10:01 Telefona celular , Tiranë

Sony Xperia - E3

16 000 LEK

09 Korr 10:01 Telefona celular , Tiranë

Samsung Galaxy- J1 2016

20 000 LEK

09 Korr 10:01 Telefona celular , Tiranë

Samsung Galaxy J1 Ace I ri

14 000 LEK

09 Korr 10:00 Telefona celular , Tiranë

iPhone 4S

17 500 LEK

09 Korr 10:00 Telefona celular , Tiranë

iPhone 5S 32 GB

33 500 LEK

09 Korr 10:00 Telefona celular , Tiranë

Samsung Galaxy S3

17 000 LEK

09 Korr 10:00 Telefona celular , Tiranë

Samsung Galaxy S5

30 000 LEK

25 Qer 13:22 Telefona celular , Tiranë

Samsung Galaxy Note 3 I Ri

30 000 LEK

Në fillim