PICAKU 2015 sh.p.k

Ne sjellim cilesine e drurit dhe tradites Suedeze ne arredim

" I pasur s'jam,por jam i zgjuar, Shfaqni Më Shumë
" I pasur s'jam,por jam i zgjuar,
buxhet s'kam,por kam kuptuar,
se me pak para dhe duke kerkuar,
arredon me shije shtepine e enderruar"
- Copy Right of PICAKU-2015 sh.p.k -

Gjithcka e Importuar direkt nga Suedia.
Ne sjellim cilesine e drurit dhe tradites Suedeze ne arredim. Ofertat ne dyqanin tone online nuk zgjasin pambarimisht, pra kane nje periudhe filimi dhe mbarimi. Gjithesesi ne kemi gjithmone te ekspozuar cmimin fillestar. Mos u paraqisni ne dyqan me screen-shot te celularit me oferta te vjetra por beni nje azhornim te faqes tone dhe shikoni cmimet ne kohe reale. Ju falenderojme dhe jeni te mirepritur. Hide More

Don Bosko pas dyqanit te Vodafone

Tiranë

Njoftimet në llogarinë e biznesit

Të gjitha 1-50 nga 61

Ore Chronotech

12 000 LEK

Në fillim