Tiranë , 366
Durrës , 48
Vlorë , 14
Shkodër , 14
Elbasan , 11
Fier , 9
Lushnjë , 6
Berat , 4
Lezhë , 4
Shfaqni të gjitha
18 Jan 09:09 Baraka dhe garazha , Elbasan

Kontenier

120 000 LEK

Në fillim