Tiranë , 383
Durrës , 50
Vlorë , 14
Shkodër , 14
Elbasan , 10
Fier , 9
Lushnjë , 7
Berat , 6
Lezhë , 5
Shfaqni të gjitha
Sot 11:38 Baraka dhe garazha , Durrës

dyqan

15 000 LEK / muaj

Në fillim