12 Tet 16:37 Skuter , Tiranë

okazion ose me ndrrim

600 LEK

Viti: 2002
19 Sht 08:13 Skuter , Tiranë

Okazion

600 LEK

Viti: 2002
12 Sht 10:04 Skuter , Tiranë

okazion

600 LEK

Viti: 2002
25 Gsh 09:31 Skuter , Tiranë

okazion ose me ndrrim

600 LEK

Viti: 2002
13 Gsh 16:40 Skuter , Tiranë

Model Tjeter

800 LEK

Viti: 2002
08 Gsh 09:20 Skuter , Tiranë

okazion dhe ndrrim

700 LEK

Viti: 2002
06 Gsh 08:11 Skuter , Tiranë

OKAZION & NDRRIM

700 LEK

Viti: 2002
03 Gsh 20:18 Skuter , Tiranë

okazion

700 LEK

Viti: 2002
01 Gsh 08:24 Skuter , Tiranë

okazion ose ndrrim

700 LEK

Viti: 2002
31 Krr 08:33 Skuter , Tiranë

okazion

700 LEK

Viti: 2002
29 Krr 20:15 Skuter , Tiranë

tirane

800 LEK

Viti: 2002
26 Krr 10:37 Skuter , Tiranë

tirane

750 LEK

Viti: 2002
18 Krr 16:41 Skuter , Tiranë

tirane

800 LEK

Viti: 2002
17 Krr 17:07 Skuter , Tiranë

tirane

800 LEK

Viti: 2002
30 Maj 09:24 Skuter , Durrës

Skuter 70cc

25 000 LEK

Viti: 2016
Në fillim