Tiranë , 394
Durrës , 57
Shkodër , 15
Vlorë , 15
Elbasan , 10
Fier , 10
Lezhë , 9
Berat , 7
Lushnjë , 7
Shfaqni të gjitha
08 Mar 14:26 Baraka dhe garazha , Durrës

Dyqan ne Durres

15 000 LEK / muaj

08 Mar 14:18 Baraka dhe garazha , Durrës

dyqan

52 000 EUR

Në fillim