Tiranë , 399
Durrës , 57
Shkodër , 15
Vlorë , 15
Elbasan , 10
Fier , 10
Lezhë , 10
Lushnjë , 7
Berat , 6
Shfaqni të gjitha
16 Mar 00:36 Baraka dhe garazha , Tiranë

Oferte

150 000 LEK

Në fillim