Tiranë , 395
Durrës , 57
Vlorë , 15
Shkodër , 15
Elbasan , 10
Lezhë , 10
Fier , 10
Lushnjë , 7
Berat , 7
Shfaqni të gjitha
16 Mar 00:36 Baraka dhe garazha , Tiranë

Oferte

150 000 LEK

08 Mar 14:26 Baraka dhe garazha , Durrës

Dyqan ne Durres

15 000 LEK / muaj

08 Mar 14:18 Baraka dhe garazha , Durrës

dyqan

52 000 EUR

Në fillim