Tiranë , 582
Shkodër , 146
Durrës , 90
Vlorë , 26
Elbasan , 19
Lezhë , 19
Fier , 17
Berat , 12
Lushnjë , 10
Shfaqni të gjitha
14 Qer 09:49 Baraka dhe garazha , Vlorë

Magazin me Qera

30 000 LEK / muaj

Në fillim