20 Mar 05:20 Makina dhe Vegla , Fier

Makina

1 000 000 LEK

24 Shk 18:27 Makina dhe Vegla , Fier

Ekspre

80 LEK

17 Jan 08:17 Makina dhe Vegla , Fier

Disqe

10 000 LEK

29 Dhj 09:27 Makina dhe Vegla , Fier

torrno

1 234 LEK

28 Dhj 12:48 Makina dhe Vegla , Fier

Saldatrice

3 400 EUR

Në fillim