Tiranë , 385
Durrës , 52
Vlorë , 14
Shkodër , 14
Elbasan , 10
Fier , 10
Lushnjë , 7
Berat , 6
Lezhë , 5
Shfaqni të gjitha
21 Shk 12:06 Baraka dhe garazha , Durrës

Dyqan ne Durres

15 000 LEK / muaj

21 Shk 11:38 Baraka dhe garazha , Durrës

dyqan

15 000 LEK / muaj

Në fillim