M.a.B Albania - www.mabalbania.com

Makineri bujqesore, pjese kembimi dhe agregate te ndryshem.

M.A.B Albania operon ne fushen e makinerive bujqesore me nje eksperience mbi 10 vjecare. Ne jemi furnizues per mjetet bujqesore te reja dhe te perdorura te te gjitha markave perendimore, nga traktore me goma ose me zinxhire deri ne agregate te ndyshe Shfaqni më shumë
M.A.B Albania operon ne fushen e makinerive bujqesore me nje eksperience mbi 10 vjecare. Ne jemi furnizues per mjetet bujqesore te reja dhe te perdorura te te gjitha markave perendimore, nga traktore me goma ose me zinxhire deri ne agregate te ndyshem te sektorit bujqesor. M.a.B. Albania eshte ne gjendje per te permbushur te gjitha kerkesat tuaja duke perfshire sherbimin, mirmbajtjen, pjese kembimi te reja dhe te perdorura, trajnimin dhe konsulencen. Hide More

Autostrada Durres-Tirane, prane ekspozites MESHKURTI, Xhafzotaj, Durres

Durrës

Njoftimet në llogarinë e biznesit

Të gjitha 1-50 nga 1420
Në fillim