Kontakt shpk

Te ndertosh eshte me shume se sa duket!

Në qoftë se do të banosh në Tiranë, Rezidenca Libeskind është për ty. Pozicionuar në perëndim të Tiranës, pranë kryqëzimit të 21-Dhjetorit, midis Unazës 3 dhe 4 të qytetit. Lehtësisht e arritshme me mjete të transportit publik dhe me këmbë. Objekti s   Shfaqni Më Shumë Në qoftë se do të banosh në Tiranë, Rezidenca Libeskind është për ty. Pozicionuar në perëndim të Tiranës, pranë kryqëzimit të 21-Dhjetorit, midis Unazës 3 dhe 4 të qytetit. Lehtësisht e arritshme me mjete të transportit publik dhe me këmbë. Objekti shërben si portë hyrëse në lagjen e re Magnet.
Tirane, ne afersi te 21 dhjetorit.
Tiranë
23 Gush 10:04 Apartamente , Tiranë

Apartament ne Magnet, Aries 126

799 EUR

06 Gush 15:56 Apartamente , Tiranë

Apartament ne Magnet, Aries 171

799 EUR

06 Gush 13:23 Apartamente , Tiranë

Apartament ne Magnet, Aries 121

799 EUR

06 Gush 13:15 Apartamente , Tiranë

Apartament ne Magnet, Aries 182

799 EUR

06 Gush 13:11 Apartamente , Tiranë

Apartament ne Magnet, Aries 172

799 EUR

05 Gush 10:01 Apartamente , Tiranë

Apartament ne Magnet, Aries 132

799 EUR

05 Gush 09:37 Apartamente , Tiranë

Apartament ne Magnet, Aries 155

799 EUR

05 Gush 09:17 Apartamente , Tiranë

Apartament ne Magnet, Aries 156

799 EUR

05 Gush 09:05 Apartamente , Tiranë

Apartament ne Magnet, Aries 179

799 EUR

Në fillim