Kontakt shpk

Me nje projekt unik ne depo dhe me pervoje ne manaxhimin dhe projektimin e tyre, Kontakt sjell cilesine e ambienteve ndihmese per banim. Me nje pershtatje te shkelqyer te terrenit, ndertesa shfrytezon pjerresine per te lehtesuar perdorimin e hapesira   Shfaqni Më Shumë Me nje projekt unik ne depo dhe me pervoje ne manaxhimin dhe projektimin e tyre, Kontakt sjell cilesine e ambienteve ndihmese per banim. Me nje pershtatje te shkelqyer te terrenit, ndertesa shfrytezon pjerresine per te lehtesuar perdorimin e hapesirave.
Rr.Frosina Plaku
Tiranë
16 Sht 11:21 Apartamente , Tiranë

Apartament Rezidenca Magnet

830 EUR

16 Sht 11:17 Apartamente , Tiranë

Apartament Rezidenca MAgnet

830 EUR

16 Sht 10:29 Apartamente , Tiranë

Apartament ne Tirane

830 EUR

14 Sht 13:30 Apartamente , Tiranë

Jepet Apartament 1+1 Rezidenca MAgnet

300 EUR /muaj

14 Sht 11:14 Ambiente biznesi Dyqane dhe Trafika , Tiranë

Jepet Me Qira

200 EUR /muaj

Në fillim