Kontakt shpk

Kontakt shpk eshte firme ndertimi e cila shet apartamente, ambjente biznesi te pershtatshme per aktivitete te ndryshme.Cmimet jane konkurruese dhe cilesia e zgjedhur   Shfaqni Më Shumë Kontakt shpk eshte firme ndertimi e cila shet apartamente, ambjente biznesi te pershtatshme per aktivitete te ndryshme.Cmimet jane konkurruese dhe cilesia e zgjedhur
W:www.kontakt.al
21-Dhjetori, Rr.Frosina Plaku
Tiranë
04 Sht 19:53 Ambiente biznesi Dyqane dhe Trafika , Tiranë

RR.FROSINA PLAU

102 000 EUR

Në fillim