KONTAKT SHPK

Kush zgjedh Rezidencën Libeskind ndjen çdo ditë emocionin e të jetuarit në shtëpinë ëndrrave. Volume të thjeshta që marrin jetë nga ballkone e veranda. Interiere të mirëndriçuara, me hapësirë, pamje dhe perspektiva befasuese. Në qoftë se do të biesh   Shfaqni Më Shumë Kush zgjedh Rezidencën Libeskind ndjen çdo ditë emocionin e të jetuarit në shtëpinë ëndrrave. Volume të thjeshta që marrin jetë nga ballkone e veranda. Interiere të mirëndriçuara, me hapësirë, pamje dhe perspektiva befasuese. Në qoftë se do të biesh në dashuri me një shtëpi, je në vendin e duhur.
Ne afersi te 21 dhjetori
Tiranë
15 Nën 09:51 Apartamente , Tiranë

Magnet- Shitet apartament,Antlia 131

49 800 EUR

15 Nën 09:51 Apartamente , Tiranë

Magnet- Shitet apartament,Antlia 121

49 800 EUR

15 Nën 09:39 Apartamente , Tiranë

Magnet-Shitet apartament,Antlia 141

49 800 EUR

15 Nën 09:39 Apartamente , Tiranë

Magnet- Shitet apartament,Antlia 151

49 800 EUR

Në fillim