Inda Company


Kompania INDA sh.p.k. është krijuar në shkurt 2000 dhe prej 16 vjetësh ushtron aktivitetin e saj në tregun e shumicës në të gjithë Shqipërinë, Kosovë, Maqedoni dhe Mali i Zi. INDA sh.p.k. shet makineri bujqësore, makineri dhe pajisje ndërtimi të ndr Shfaqni Më Shumë

Kompania INDA sh.p.k. është krijuar në shkurt 2000 dhe prej 16 vjetësh ushtron aktivitetin e saj në tregun e shumicës në të gjithë Shqipërinë, Kosovë, Maqedoni dhe Mali i Zi. INDA sh.p.k. shet makineri bujqësore, makineri dhe pajisje ndërtimi të ndryshme. Hide More

Vaqar-Tirane,Albania

Tiranë

Ads In Store

Të gjitha 0
This Store Doesn't Have Any Ads!
Në fillim