Flex

Zgjedhje e madhe e mashinave per fitnes centrat nga brendet Panatta Sport, Impuls, Techno Gym , Keller si dhe paisje te reja dhe te perdorura. Te gjitha ne nje vend. Ploca shtipka tegje. tel 00 389 70 234 867
Orce Nikolov 93 Skopje Makedonija
Pogradec
Në fillim