ERMIAL TRUCKS SHPK

ERMIAL TRUCKS

Kompani serioze! Ofrojme kamiona te ndryshem , me tonazhe tendryshem , me vinc , karroceri,frigorifer,shasi,mushama,bote,kamiona me rimorkio,   Shfaqni Më Shumë Kompani serioze! Ofrojme kamiona te ndryshem , me tonazhe tendryshem , me vinc , karroceri,frigorifer,shasi,mushama,bote,kamiona me rimorkio,
Marrim dhe porosi,
Cdo kamion eshte me garanci,
Jane shitur mbi 100 kamiona ne shqiperi,kosove,maqedoni dhe mal te zi
Kamionat i marrim ne Europe.Kryesisht ne Gjermani,Hollande,Belgjik,Austri
ERMIAL TRUCKS SHPK
Lushnje (Sh4) Zham-Sek (Prana Kastratit)
Lushnjë
Dje 17:16 Tokë/Fusha dhe farma , Lushnjë

Toke ne Lushnje

35 000 EUR

Në fillim