DEDJA SHPK

DEDJA SHPK TRAKTORA BUJQESOR

Traktora Bujqesor Shfaqni më shumë
Traktora Bujqesor
Agregate Bujqesore
Pjese kembimi

GOLDONI,LOVOL,ARBOS,LUZHONG,EUROKING,KUBOTA,ISEKI,YANMAR,HINOMOTO,TRAKTORA ,SHIBAURA,MITSUBISHI,KAMA.

PLUGJE,FREZA,KORRSE BARI,MBLEDHESE BARI,KULTIVATOR,HAPSE VIJASH,MAKINA SILAZHI,HELLSE PLEHU,RIMORKIO,TRINXHA,MAKINA MBJEDHESE,BOTE SPERKATSE,MOTOKULTIVATOR

PJESE KEMBIMI PER MJETE BUJQESORE DHE AGRIGATE BUJQESORE
. Hide More

Synej Kavaj

Kavajë

Njoftimet në llogarinë e biznesit

Të gjitha 1-50 nga 167
Në fillim