S-ALB

Communication & Security

Techno-Shop Eshte nje kompani e fokusuar ne shitjen e produkteve te rrjetave kompjuterike, telefonise dhe te sigurise. Brandet qe ne trajtojme jane: MikroTik, Ubiquiti Networks, Grandstream Networks, PLANET, etj   Shfaqni Më Shumë Techno-Shop Eshte nje kompani e fokusuar ne shitjen e produkteve te rrjetave kompjuterike, telefonise dhe te sigurise. Brandet qe ne trajtojme jane: MikroTik, Ubiquiti Networks, Grandstream Networks, PLANET, etj
41.328615397472305 19.819250106811523
Tirane - Rr.Dritan Hoxha
Tiranë   Tregoni në hartë
Sot 09:06 Shërbime Të tjera , Tiranë

Sherbime IT

1 EUR

Në fillim