S-ALB

Communication & Security

Techno-Shop Eshte nje kompani e fokusuar ne shitjen e produkteve te rrjetave kompjuterike, telefonise dhe te sigurise. Brandet qe ne trajtojme jane: MikroTik, Ubiquiti Networks, Grandstream Networks, PLANET, etj   Shfaqni Më Shumë Techno-Shop Eshte nje kompani e fokusuar ne shitjen e produkteve te rrjetave kompjuterike, telefonise dhe te sigurise. Brandet qe ne trajtojme jane: MikroTik, Ubiquiti Networks, Grandstream Networks, PLANET, etj
41.328615397472305 19.819250106811523
Tirane - Rr.Dritan Hoxha
Tiranë   Tregoni në hartë
16 Sht 10:35 Pjesë dhe Pajisje për Kompjuterë , Tiranë

UAP AC M

15 000 LEK

27 Korr 11:00 Pjesë dhe Pajisje për Kompjuterë , Tiranë

Ford Fiesta

2 500 EUR

10 Qer 13:46 Pjesë dhe Pajisje për Kompjuterë , Tiranë

USB 8 GB

2 000 LEK

Në fillim