S-ALB

Communication & Security

Techno-Shop Eshte nje kompani e fokusuar ne shitjen e produkteve te rrjetave kompjuterike, telefonise dhe te sigurise. Brandet qe ne trajtojme jane: MikroTik, Ubiquiti Networks, Grandstream Networks, PLANET, etj   Shfaqni Më Shumë Techno-Shop Eshte nje kompani e fokusuar ne shitjen e produkteve te rrjetave kompjuterike, telefonise dhe te sigurise. Brandet qe ne trajtojme jane: MikroTik, Ubiquiti Networks, Grandstream Networks, PLANET, etj
41.328615397472305 19.819250106811523
Tirane - Rr.Dritan Hoxha
Tiranë   Tregoni në hartë
Dje 09:10 Makina dhe Vegla , Tiranë

Kacavida te vogla

900 LEK

23 Gush 08:49 Pjesë dhe Pajisje për Kompjuterë , Tiranë

UAP AC M

15 000 LEK

23 Gush 08:48 Pjesë dhe Pajisje për Kompjuterë , Tiranë

Patch Guide

1 500 LEK

23 Gush 08:47 Pjesë dhe Pajisje për Kompjuterë , Tiranë

PatchPanel

5 400 LEK

22 Gush 08:46 Pjesë dhe Pajisje për Kompjuterë , Tiranë

Vida Racku

3 500 LEK

22 Gush 08:46 Pjesë dhe Pajisje për Kompjuterë , Tiranë

RB2011iL-RM

14 900 LEK

22 Gush 08:46 Pjesë dhe Pajisje për Kompjuterë , Tiranë

IP PHONE

6 500 LEK

22 Gush 08:37 Pjesë dhe Pajisje për Kompjuterë , Tiranë

Patch Guide

1 500 LEK

Në fillim