Alba-TECH

Trinomi Çmim-Cilësi-Teknologji

Servis kompjuterash dhe celularesh. Blerje dhe shitje te mallrave te perdorura si: kompjutera, celulare,aparate fotografike,lente,ipad,lojra per femije. Shitje te aksesoreve te ndryshem elektronike.

Rr."Kavajes", perballe me Ambulancen Nr.9, kati i II, ose 100m siper Diamant Caffee

Tiranë

Ads In Store

Të gjitha 1-50 nga 664
Në fillim