AUTO KRAKULLI

SHITJE MAKINASH ME DOGAN + TVSH KRYESISHT TE SJELLA NGA GJERMANIA DHE ZVICRA KU KANE PAS PERDORIM FAMILJAR, MAKINA TE TARGUARA PER SHITJE, MAKINA ME QERA , MUNDSI KREDITIMI PER MAKINA , GARANCI MAKINA DHE DOKUMENTACIONI. Shfaqni Më Shumë
SHITJE MAKINASH ME DOGAN + TVSH KRYESISHT TE SJELLA NGA GJERMANIA DHE ZVICRA KU KANE PAS PERDORIM FAMILJAR, MAKINA TE TARGUARA PER SHITJE, MAKINA ME QERA , MUNDSI KREDITIMI PER MAKINA , GARANCI MAKINA DHE DOKUMENTACIONI.
ADRESA: AUTOSTRADA KAVAJE-LUSHNJE RRETH 100 METRA PARA ROTONDOS SE PLUGUT LUSHNJE , KRAHUI LEVIZJES PER JUG ! Hide More

AUTSD/KAVAJE-LUSHNJE 100 M PARA ROTONDOS SE PLUGUT

Lushnjë

Ads In Store

Të gjitha 1-4 nga 4
15 Korr 12:04

VW Golf 4 1.9 Naft tdi 2 te kuqe -03

2 890 EUR

15 Korr 12:04

Mercedes R280 CDI -09 Naftë

13 950 EUR

27 Qer 11:17

Chrysler 300 -08 Benzinë + Gas

8 600 EUR

11 Maj 19:06

Mercedes C220 -03 Naftë

4 900 EUR

Në fillim