2A Electronics Service

Kompania eshte e profesionalizuar per riparim e cdo lloj paisje elektronike si telefona kompjutera laptopa , shitje aksesoresh dhe riparim paisje te tjera elektronike
41.328615397472305 19.819250106811523
Rruga e barikadave 20 m nga unaza
Tiranë   Tregoni në hartë
Në fillim