Blije atë që të duhet! Shite atë që nuk të duhet!
  • Të gjithë 401 - 450 nga 2368
  • Personi privat ,2081
  • Ndërmarrje ,287
20 shtator 13:48
SHPERNDARESE PLEHU KIMIK
250 €
Durrës Të tjera
20 shtator 13:48
KUNDRAPESHA PER JOHN DEERE - FORD - LANDINI - FENDT - FIAT
2 €
Durrës Të tjera
20 shtator 13:47
DISK ANGELONI 2.5
1400 €
Durrës Të tjera
20 shtator 13:47
ESKAVATOR PER TRAKTOR
2500 €
Durrës Të tjera
20 shtator 13:47
GRIRESE GJITHCKAJE ME KRAH
Me marrveshje
Durrës Të tjera
20 shtator 13:46
MAKINERI PER MBJEDHJEN E FIDANISHTEVE
1800 €
Durrës Makina përcjellse
20 shtator 13:45
MISHELATOR - IDEAL PER STALLA MBI 20 LOPE
2500 €
Durrës Të tjera
20 shtator 13:45
RIMORKIO BUJQESORE VETSHKARKUESE
700 €
Durrës Të tjera
20 shtator 13:44
RIMORKIO BUJQESORE 4.5MT -- 8.5 TON
1200 €
Durrës Makina përcjellse
20 shtator 13:44
RIMORQE-SHPERDARESE PLEHU
1500 €
Durrës Makina përcjellse
20 shtator 13:42
GUZHINETA BUJQESORE
Me marrveshje
Durrës Pjesë rezervë
20 shtator 13:42
KOMPONENTE BUJQESORE
Me marrveshje
Durrës Pjesë rezervë
20 shtator 13:42
GUARNICION TESTATE FIATAGRI 3 PISTONA PER VETEM 13 EURO
13 €
Durrës Pjesë rezervë
20 shtator 13:15
KOMPONENTE HIDRAULIKE - - - - POMPA HIDRAULIKE PER TRAKTORA
10000 lek
Durrës Pjesë rezervë
20 shtator 13:13
PJESE PER TRAKTORE
Me marrveshje
Durrës Pjesë rezervë
20 shtator 13:13
THIKA PER KORRESE GJERMANE Ø19 DHE Ø21 PER VETEM 99 LEK
99 lek
Durrës Pjesë rezervë
20 shtator 13:13
SUSTA GALLIGNANI 5000 - 6000 - 7000 - 6100 - 7100
200 lek
Durrës Pjesë rezervë
20 shtator 13:12
DIFERENCIAL PER FORD SERIA 3000 - 4000 - 5000 - 6000
1400 €
Durrës Të tjera
20 shtator 13:12
FILTER NAFTE MODEL CAV PER VETEM 180 LEK
180 lek
Durrës Pjesë rezervë
20 shtator 13:12
KORONE - PINION PER FORD SERIA 3000-4000-4100-4190
250 €
Durrës Pjesë rezervë
20 shtator 13:11
SUSTA WELGER 45 - 42 - 52 - 53 - 63 - 71 - 73 - 630 - 730
200 lek
Durrës Pjesë rezervë
20 shtator 13:11
PJESE PER MOTORRAT LOMBARDINI ME 50% ULJE
Me marrveshje
Durrës Pjesë rezervë
20 shtator 13:11
MOTORR KUBOTA MODEL D1105D KOMPLET 3 PISTONA
Me marrveshje
Durrës Pjesë rezervë
20 shtator 13:11
TRAKTOR KUBOTA 2 PISTONA PER PJESE
Me marrveshje
Durrës Pjesë rezervë
20 shtator 13:10
KUNDRAPESHA PER FIATAGRI
2 €
Durrës Të tjera
20 shtator 13:10
GABINA TRAKTORI
Me marrveshje
Durrës Pjesë rezervë
20 shtator 13:10
PJESE KEMBIMI PER MASSEY FERGUSSON 595
Me marrveshje
Durrës Zetorë
20 shtator 13:07
PJESE KEMBIMI PER TE GJITHE TRAKTORAT
Me marrveshje
Durrës Pjesë rezervë
20 shtator 13:06
MOTOR FENDT 610 LS - 6 PISTONA - Ø 95
2800 €
Durrës Pjesë rezervë
20 shtator 13:06
PJESE KEMBIMI PER HURLIMAN
Me marrveshje
Durrës Pjesë rezervë
20 shtator 13:06
PJESE TE PERDORURA PER JOHN DEERE 4040
Me marrveshje
Durrës Pjesë rezervë
20 shtator 12:00
PJESE KEMBIMI PER TE GJITHE TRAKTORAT
Me marrveshje
Durrës Pjesë rezervë
20 shtator 12:00
PJESE KEMBIMI PER LANDINI 6500
Me marrveshje
Durrës Pjesë rezervë
20 shtator 11:59
PJESE KEMBIMI PER FENDT - FIATAGRI - SAME - JOHN DEERE -FORD
Me marrveshje
Durrës Pjesë rezervë
20 shtator 11:59
PJESE KEMBIMI PER FIATAGRI SERIA 90
Me marrveshje
Durrës Zetorë
20 shtator 11:59
MAKINERI BUJQESORE TE NDRYSHME
Me marrveshje
Durrës Zetorë
20 shtator 11:58
PJESE PER LIDHESE BARI JOHN DEERE - WELGER - GALIGNANI ETJ..
Me marrveshje
Durrës Makina përcjellse
20 shtator 11:58
TREGTIM MAKINERI BUJQESORE DHE PJESE KEMBIMI
Me marrveshje
Durrës Të tjera
20 shtator 11:58
PJESE KEMBIMI PER LAMBORGHINI 664-774-884-80
Me marrveshje
Durrës Pjesë rezervë
20 shtator 11:57
TREGTIM MAKINERI BUJQESORE DHE PJESE KEMBIMI
Me marrveshje
Durrës Të tjera
20 shtator 11:57
TREGTIM MAKINERI BUJQESORE
Me marrveshje
Durrës Të tjera
20 shtator 11:57
TREGTIM MAKINERI BUJQESORE
Me marrveshje
Durrës Zetorë
20 shtator 11:14
<<<<<<<<<<<<<< TREGTIM MAKINERI BUJQESORE >>>>>>>>>>>>>>>>>
Me marrveshje
Durrës Zetorë
19 shtator 20:09
Zetor FORD 5000
7000 €
Lushnjë Zetorë
19 shtator 12:51
Zetor 5711
2500 €
Lushnjë Zetorë
19 shtator 12:05
Motorrcap nafte 14 kw
150000 lek
Lezhë Zetorë
18 shtator 22:05
Grepat ose kultivus t tokes
380 lek
Kukës Makina përcjellse
18 shtator 21:53
Plyg me tre vesha ndrohet me rimorkio
800 lek
Fier Makina përcjellse
18 shtator 18:08
Zetor
Me marrveshje
Elbasan Zetorë
17 shtator 08:18
Lithse bari welger ap 45
2500 €  3.000
Vlorë Makina përcjellse
Para kësai |4 |5 |6 |7 |8 |9 |10 |11 |12 |13 | E ardhshme    Faqja 9 nga 48
Shkoni në faqen 
Copyright © 2009 MerrJep. All Rights Reserved. Designated trademarks and brands are the property of their respective owners.
Use of this Web site constitutes acceptance of the MerrJep User Agreement and Privacy Policy.
MerrJep official time