Blije atë që të duhet! Shite atë që nuk të duhet!
  • Të gjithë 101 - 150 nga 2698
  • Personi privat ,2584
  • Ndërmarrje ,114
30 shtator 13:55
Shtypshkronje
7000 €  9.000
Vlorë Makina dhe mjete për industri
30 shtator 11:47
Fotokopje toshiba
500000 lek
Fier Pajisje për zyra
30 shtator 00:23 EKSPRES PHL SAECO HD8423/19 e pa perdorure ne kuti me garanc
16000 lek
Tiranë Për restorante dhe kafule
29 shtator 20:08
Aspirator per Kafe Bar ,Restorant 12 Metra i gjate
Me marrveshje
Durrës Për restorante dhe kafule
29 shtator 18:18 Rrjeta per aktivitet kermillash
Me marrveshje
Elbasan Të tjera
29 shtator 17:46
Furre Qeramike
5000 €
Korçë Të tjera
29 shtator 16:45 Makineri per prerjen e fermove pvc
Me marrveshje
Tiranë Makina dhe mjete për industri
29 shtator 15:45
Kolltuqe
50000 lek
Tiranë Për restorante dhe kafule
29 shtator 15:32
Kolltuqe
35000 lek
Tiranë Për restorante dhe kafule
28 shtator 21:40
Maqineri per pastrim kimik
Me marrveshje
Durrës Të tjera
28 shtator 19:45
Frigorifer banak freskues
1500 €
Shkodër Për dyqanet dhe ditarë
28 shtator 17:31
Aparat oksigjeni per frymemarrje
70 €
Durrës Të tjera
28 shtator 17:03
Frigorifer expozitor
Me marrveshje
Tiranë Për dyqanet dhe ditarë
28 shtator 17:01
Rafte metalike
Me marrveshje
Tiranë Për dyqanet dhe ditarë
28 shtator 15:49 Oficine me te gjitha paisjet e kompletuara
13990 €
Elbasan Makina dhe mjete për industri
28 shtator 13:05
Pisje per fasfood piceri restorant etj
Me marrveshje
Tiranë Për restorante dhe kafule
28 shtator 10:11
Pisje per fasfood piceri restorant etj
Me marrveshje
Tiranë Për restorante dhe kafule
28 shtator 09:22
Fotokopje a4 a3 UATX CD1125
20000 lek
Tiranë Pajisje për zyra
28 shtator 08:48
Makina per prodhimin e Rrjetave
Me marrveshje
Tiranë Makina dhe mjete për industri
28 shtator 08:47
Vinqi-Krani
Me marrveshje
Tiranë Makina dhe mjete për industri
28 shtator 08:46 Kompania per prodhimin e Fasadave Stukturale
Me marrveshje
Tiranë Makina dhe mjete për industri
28 shtator 08:46 Kompania per prodhimin e dyerve nga MDF dhe druri
49000 €
Tiranë Makina dhe mjete për industri
27 shtator 22:49 2 Linja prodhimi vaj-ulliri paralele.
55000 €
Tiranë Makina dhe mjete për industri
27 shtator 21:48
Ndricim per lokale
Me marrveshje
Korçë Për restorante dhe kafule
27 shtator 21:05
Pajisje larje tapicerie
2500 €
Tiranë Të tjera
27 shtator 19:30
Furr picash e byrek
Me marrveshje
Shkodër Për restorante dhe kafule
27 shtator 19:29
Makina qepse
100000 lek
Fier Makina dhe mjete për industri
27 shtator 18:55
Frigorifer banak freskues
Me marrveshje
Fier Për dyqanet dhe ditarë
27 shtator 08:19
Maqina Pastave Makaronave Supave ETJ Linja te Ndryshm
9250 €
Tiranë Makina dhe mjete për industri
26 shtator 20:09
Salle interneti
2300 €
Durrës Për lojra
26 shtator 17:24
Makin akulloreje karpexhani
Me marrveshje
Shkodër Të tjera
26 shtator 17:07
Zgare me qymyr
23000 lek
Kavajë Për restorante dhe kafule
26 shtator 16:10
8 kompjutera me gjith tavolina
Me marrveshje
Kavajë Të tjera
26 shtator 15:20
Pisje per fasfood piceri restorant etj
Me marrveshje
Tiranë Për restorante dhe kafule
26 shtator 15:01
Ekspress kafeje
100000 lek
Tiranë Për restorante dhe kafule
26 shtator 14:19
Makineri prodhim plasmasi
Me marrveshje
Tiranë Makina dhe mjete për industri
25 shtator 22:14
Makineri druri
4000 €  4.500
Berat Makina dhe mjete për industri
25 shtator 21:15
Vegla Shabllona per İnjektim Plastik
Me marrveshje
Tiranë Makina dhe mjete për industri
25 shtator 19:33
Makina per Mishtore
Me marrveshje
Tiranë Makina dhe mjete për industri
25 shtator 19:32
Furra makina per mishites
Me marrveshje
Tiranë Makina dhe mjete për industri
25 shtator 19:32
Makina Per Vakum
Me marrveshje
Tiranë Makina dhe mjete për industri
25 shtator 19:31
Makina per Industri Mishi
Me marrveshje
Tiranë Makina dhe mjete për industri
25 shtator 19:31
Makina per industri mishit
Me marrveshje
Tiranë Makina dhe mjete për industri
25 shtator 18:26
Rafte per kancelari/market etj
25000 lek
Tiranë Për dyqanet dhe ditarë
25 shtator 11:44 PASTRIM KIMIK
20000 €
Tiranë Makina dhe mjete për industri
25 shtator 10:49
Pisje per fasfood piceri restorant etj
Me marrveshje
Tiranë Për restorante dhe kafule
24 shtator 17:46
Ekspres
57000 lek
Tiranë Për restorante dhe kafule
24 shtator 17:42 TAVOLINA DHE KARRIKE PER KOPSHT OSE SHTEPI
1200 lek
Vlorë Të tjera
24 shtator 14:38
Makineri Per Sorbeto dhe Granit
500 lek  750
Fier Për restorante dhe kafule
24 shtator 11:41
Chipsa pokeri per fb
100 lek
Kavajë Për lojra
Para kësai |1 |2 |3 |4 |5 |6 |7 |8 |9 |10 | E ardhshme    Faqja 3 nga 54
Shkoni në faqen 





Copyright © 2009 MerrJep. All Rights Reserved. Designated trademarks and brands are the property of their respective owners.
Use of this Web site constitutes acceptance of the MerrJep User Agreement and Privacy Policy.
MerrJep official time