RREGJISTRONI EMRIN E BISNESIT TUAJ, MARKEN TUAJ

Shitet nga: Marka Patenta 24 Shk 08:24 Fshini, ndryshoni ose ripërtërini njoftimin tuaj
Çmimi:

-

Komuna: Tiranë
Aktiviteti im profesional eshte I zhvilluar ne rregjistrimin, ripeteritjen e Markave, Patentave dhe Disenjove Industriale dhe te Emertimeve te Origjines.
Ne 27.04.1994 u aprovua Ligji Nr. 7819 “Per Pronesine Industriale”, objekti i te cilit ishte te siguronte dhenien dhe mbrojtjen e te drejtave te Pronesise Industriale per keto objekte:
Shpikjet dhe modelet e perdorimit
Markat tregtare dhe te sherbimit
Dizenjot industriale.
Emertimet e origjines.

Eshte shume e rendesishme per biznesint Tuaj qe Ju te kryeni regjistrimin e Markes Tregtare, Dizenjos Industriale, Treguesit Gjeografik dhe te patentoni Shpikjen Tuaj.

Me poshte disa shpjegime baze:

Te drejtat dhe avantazhet qe fitoni nga rregjistrimi dhe mbrojtja e markes Tuaj tregtare:

- Konsumatoret apo klientet Tuaj ju identifikojne lehtesisht dhe garantohen qe produkti/sherbimi qe po marrin eshte origjinal.
- Diferencoheni nga kompanite konkuruese .
- Garanton nje baze per imazhin dhe marketingun Tuaj.
- Ju mund te perfitoni ekonomikisht nga pronesia e markes ne rastet kur mund ta jepni ate franchise.
- Marka e Rregjistruar njihet ne gjithe boten si aset ekonomik i mbajtesit.
- Garantoni avantazh juridik ne rastet e konflikteve me palet e treta.
- Mbroni produktin/sherbimin Tuaj qe ne momentin e pare te rregjistrimit, edhe nese nuk jeni ne treg.
- Mund te perdorni shenjen dalluese te Markes se Regjistruar ® e cila pervecse garanton konsumatorin dhe ploteson marketingun Tuaj, ajo zbeh tendencat e dikujt per t’Ju kopjuar.

Mbani Mend!
Regjistrimi i Markes Tregtare nepermjet nje agjenti te licensuar ju kursen kohe dhe ju jep shume avantazhe si dhe ju ndihmon qe te merrni nje sherbim profesional.
Nuk ka njoftime të vizituara
Në fillim