10 Nën 20:09 Makina , Lushnjë

FLM merrjap Fiat Ducato u shitë.

3 200 EUR

Viti: 1996
Kilometrazha: 15 000 - 19 999
08 Nën 18:53 Makina , Lushnjë

Sh.Fiati Ducato Çmimi Diskutushem

3 500 EUR

Viti: 1996
Kilometrazha: 15 000 - 19 999
06 Nën 07:25 Makina , Lushnjë

SH Fiati Ducato Çmimi I Diskutushem

3 500 EUR

Viti: 1996
Kilometrazha: 15 000 - 19 999
28 Tet 20:10 Makina , Lushnjë

Shitet Fiati Ducato Çmimi i Diskutushem.

3 500 EUR

Viti: 1996
Kilometrazha: 15 000 - 19 999
27 Tet 19:43 Makina , Lushnjë

Fiat Ducato dizel -96

3 500 EUR

Viti: 1996
Kilometrazha: 15 000 - 19 999
22 Tet 13:27 Makina , Lushnjë

Shitet Fiati Ducati Çmimi i Diskutushem.

3 500 EUR

Viti: 1996
Kilometrazha: 15 000 - 19 999
19 Tet 19:56 Makina , Lushnjë

Shitet Fiati Ducato Çmimi I diskutushem

3 500 EUR

Viti: 1996
Kilometrazha: 15 000 - 19 999
17 Tet 19:13 Makina , Lushnjë

Sh Fiati Ducato Çmimi i Diskutudhem.

3 500 EUR

Viti: 1996
Kilometrazha: 15 000 - 19 999
15 Tet 20:37 Makina , Lushnjë

Sh Fiati Ducato Çmimi I Diskutushem.

3 500 EUR

Viti: 1996
Kilometrazha: 15 000 - 19 999
14 Tet 12:14 Makina , Lushnjë

Fiati Ducato Çmimi I Diskutushem.

3 500 EUR

Viti: 1996
Kilometrazha: 15 000 - 19 999
12 Tet 19:26 Makina , Lushnjë

Sh..Fiati Ducato 6+1dhe me karocer arsyeja mos per

3 500 EUR

Viti: 1996
Kilometrazha: 15 000 - 19 999
11 Tet 20:04 Makina , Lushnjë

Shitet Fiati 6+1dhe me karoceri.

3 500 EUR

Viti: 1996
Kilometrazha: 15 000 - 19 999
10 Tet 16:38 Makina , Lushnjë

Shitet Fiati Dukato 6+1 Dhe Me Karoceri.

3 500 EUR

Viti: 1996
Kilometrazha: 15 000 - 19 999
08 Tet 08:52 Makina , Lushnjë

Shitet Fiati Arsyja e Shitjes Mos Përdorimi.

3 500 EUR

Viti: 1996
Kilometrazha: 15 000 - 19 999
07 Tet 19:53 Makina , Lushnjë

Shitet Fiati Ducato Arsyeja Eshitjes Mos Përdorimi

3 500 EUR

Viti: 1996
Kilometrazha: 15 000 - 19 999
06 Tet 21:50 Makina , Lushnjë

Shitet Fiati Dukato Arsyja Mos Përdorimi.

4 000 EUR

Viti: 1996
Kilometrazha: 15 000 - 19 999
04 Tet 13:22 Makina , Lushnjë

Shitet Fiati Ducato Arsyeje mos përdorimi.

4 000 EUR

Viti: 1996
Kilometrazha: 15 000 - 19 999
02 Tet 20:42 Makina , Lushnjë

Fiati Ducato.Arsyja Mos Përdorimi.

4 000 EUR

Viti: 1996
Kilometrazha: 15 000 - 19 999
02 Tet 12:13 Makina , Lushnjë

Shitet Fiati Arsyja mos perdorimi.

4 000 EUR

Viti: 1996
Kilometrazha: 15 000 - 19 999
01 Tet 22:59 Makina , Lushnjë

Fiat Ducato -96

4 000 EUR

Viti: 1996
Kilometrazha: 15 000 - 19 999
01 Tet 14:54 Makina , Lushnjë

Shitet Fiati Arsyja mos Pordorimi Super Fiat

4 000 EUR

Viti: 1996
Kilometrazha: 15 000 - 19 999
30 Sht 18:59 Makina , Lushnjë

Fiati Arsyja mos Përdorimi Super Fiat

4 000 EUR

Viti: 1996
Kilometrazha: 15 000 - 19 999
28 Sht 19:45 Makina , Lushnjë

Shitet Fiati Arsya mos Përdorimi,Super Fiat.

4 000 EUR

Viti: 1996
Kilometrazha: 15 000 - 19 999
27 Sht 20:56 Makina , Lushnjë

Shitet Fiati Arsyja mos përdorimi Super Fiat.

4 000 EUR

Viti: 1996
Kilometrazha: 15 000 - 19 999
27 Sht 20:15 Makina , Lushnjë

Shitet Fiati Arsyja është mos pordorimi.

4 000 EUR

Viti: 1996
Kilometrazha: 15 000 - 19 999
24 Sht 12:35 Makina , Lushnjë

Shitet Fiati Arsyja mos perdorimi Super Fiat.

4 000 EUR

Viti: 1996
Kilometrazha: 15 000 - 19 999
21 Sht 11:47 Makina , Lushnjë

Shitet Fiati 6+1 dhe me karoceri Super Fiat.

4 000 EUR

Viti: 1996
Kilometrazha: 15 000 - 19 999
20 Sht 18:25 Makina , Lushnjë

SHITET FIATI 6+1 DHE ME KAROCERI SUPER FIAT.

4 000 EUR

Viti: 1996
Kilometrazha: 15 000 - 19 999
18 Sht 09:47 Makina , Lushnjë

SHITET FIATI 6+1 Dhe Me Karoceri Super Fiat.

4 000 EUR

Viti: 1996
Kilometrazha: 15 000 - 19 999
17 Sht 17:38 Makina , Lushnjë

Shitet Fiati 6+1dhe me karoceri Super Fiat.

4 000 EUR

Viti: 1996
Kilometrazha: 15 000 - 19 999
16 Sht 08:32 Makina , Lushnjë

Fiati 6+1 dhe me karocer Super Fiat.

4 000 EUR

Viti: 1996
Kilometrazha: 15 000 - 19 999
16 Sht 08:12 Makina , Lushnjë

Fiati 6+1Dhe Me Karocer Super Fiat

4 000 EUR

Viti: 1996
Kilometrazha: 15 000 - 19 999
14 Sht 20:23 Makina , Lushnjë

Shitet Fiati 6+1 dhe me karoceri Super Fiat

4 000 EUR

Viti: 1996
Kilometrazha: 15 000 - 19 999
09 Sht 10:54 Makina , Lushnjë

Shitet Fiati 6+1 Dhe Me Karoceri Super Fiat.

4 000 EUR

Viti: 1996
Kilometrazha: 15 000 - 19 999
04 Sht 16:41 Makina , Lushnjë

SHITET FIATI 6+1 DHE ME KAROCERI.

4 000 EUR

Viti: 1996
Kilometrazha: 15 000 - 19 999
03 Sht 11:55 Makina , Lushnjë

SHITET FIATI 6+1 DHE ME KAROCER.

4 200 EUR

Viti: 1996
Kilometrazha: 15 000 - 19 999
01 Sht 07:51 Makina , Lushnjë

Shitet Fiati 6+1 dhe me karoceri Super Fiat.

4 200 EUR

Viti: 1996
Kilometrazha: 15 000 - 19 999
30 Gsh 06:46 Makina , Lushnjë

Shitet Fiati 6+1 dh me karoceri

4 200 EUR

Viti: 1996
Kilometrazha: 15 000 - 19 999
29 Gsh 07:04 Makina , Lushnjë

Shitet Fiati 6+1 dhe me karoceri,Super Fiat.

4 200 EUR

Viti: 1996
Kilometrazha: 15 000 - 19 999
28 Gsh 09:21 Makina , Lushnjë

Shitet Fiati 6+1 dhe me karoceri Super Fiat

4 200 EUR

Viti: 1996
Kilometrazha: 15 000 - 19 999
27 Gsh 16:44 Makina , Lushnjë

Shitet Fiati 6+1 dhe me karoceri super Fiat.

4 200 EUR

Viti: 1996
Kilometrazha: 15 000 - 19 999
26 Gsh 18:56 Makina , Lushnjë

Shitet Fiati 6+1 dhe me karoceri.

4 200 EUR

Viti: 1996
Kilometrazha: 15 000 - 19 999
25 Gsh 12:32 Makina , Lushnjë

Fiati 6+1 dhe me karoceri super Fiat

4 200 EUR

Viti: 1996
Kilometrazha: 15 000 - 19 999
24 Gsh 17:47 Makina , Lushnjë

Shitet fiati 6+1 dhe me karoceri super fiat.

4 200 EUR

Viti: 1996
Kilometrazha: 15 000 - 19 999
22 Gsh 18:33 Makina , Lushnjë

Shitet Fiati eshte6 +1 dhe me karoceri .

4 200 EUR

Viti: 1996
Kilometrazha: 15 000 - 19 999
21 Gsh 08:01 Makina , Lushnjë

Shitet fiat6+1 dhe me karocri super fiat.

4 200 EUR

Viti: 1996
Kilometrazha: 15 000 - 19 999
20 Gsh 07:57 Makina , Lushnjë

Shitet fiati 6+1 dhe me karocer super fiat

4 500 EUR

Viti: 1996
Kilometrazha: 15 000 - 19 999
18 Gsh 08:20 Makina , Lushnjë

Fiat 124 dizel -96

4 500 EUR

Viti: 1996
Kilometrazha: 15 000 - 19 999
17 Gsh 07:33 Makina , Lushnjë

Shitet fiati ,6+1 dhe me karoceri super fiat.

4 500 EUR

Viti: 1996
Kilometrazha: 15 000 - 19 999
15 Gsh 10:04 Makina , Lushnjë

Shitet fiati 6+1dhe me karoceri super fiat.

4 500 EUR

Viti: 1996
Kilometrazha: 15 000 - 19 999
Në fillim