Tiranë , 194
Durrës , 17
Fier , 5
Vlorë , 5
Berat , 4
Kavajë , 3
Lushnjë , 3
Elbasan , 2
Korçë , 2
Shfaqni të gjitha
30 Nën 17:46 Baraka dhe garazha , Mirditë

shitet

60 000 EUR

Në fillim