Tiranë , 193
Durrës , 17
Vlorë , 5
Fier , 5
Berat , 4
Lushnjë , 3
Kavajë , 3
Korçë , 2
Krujë , 2
Shfaqni të gjitha
30 Nën 17:46 Baraka dhe garazha , Mirditë

shitet

60 000 EUR

Në fillim