07 Qer 19:00 Të tjera , Berat

Shitet

60 EUR

31 Maj 22:57 Goma dhe Bandazhe , Berat

Disje

150 LEK

16 Maj 16:50 Pjesë rezerve , Berat

Pomp

300 EUR Çmimi me zbritje

16 Maj 16:42 Të tjera , Berat

Koka per sonde

2 000 EUR

16 Maj 16:30 Pjesë rezerve , Berat

karoceri

600 EUR Çmimi me zbritje

16 Maj 16:30 Të tjera , Berat

zinxhir

3 500 EUR

16 Maj 16:30 Pjesë rezerve , Berat

Vinxh

1 400 000 LEK

Në fillim