FUTURE HOME

Future Home, kompani Real Estate ne treg prej vitesh, punon me seriozitet dhe perkushtim. Agjentet tane jane te kualifikuar per tregun vendas, tek ne mund te gjeni informacion te plote rreth pasurive te patundshme legjilacionit dhe ndjekien hap pas h   Shfaqni Më Shumë Future Home, kompani Real Estate ne treg prej vitesh, punon me seriozitet dhe perkushtim. Agjentet tane jane te kualifikuar per tregun vendas, tek ne mund te gjeni informacion te plote rreth pasurive te patundshme legjilacionit dhe ndjekien hap pas hapi te cdo transaksioni. Tek ne do gjeni Profesionalizem , sinqeritet dhe passion per punen. Per ne klienenti eshte mbret dhe nga Futurehome ka mar gjithmon me te miren! Stafi i siguron bleresve dhe shitesve te interesuarve per investime prona te patundshme ne tregun shqiptar, plostsojm dhe i gjendemi klientit per cdo kerkes qe disponon ! Kete sukses na i mundeson stafi dinjitoz dhe passioni per te realizuar cdo deshir te klienteve. Futurehome disponon prona ne gjithe tiranen dhe mbare shqiprin! Tek ne do gjeni konsulenc reth investimeve ne tregun shqiptare, ku do ju ndihmojn te jeni te sukseshem ne investimer tuja ! Bashkohu me Future Home dhe do gjesh pronen qe ke enderruar gjithmon !
Rruga Teodor Keko
Tiranë
25 Shk 16:36 Apartamente , Tiranë

Apartament 1+1 Rruga e Kavajes

59 000 EUR

25 Shk 15:24 Apartamente , Tiranë

Apartament 2+1 Laprake

300 EUR /muaj

25 Shk 14:52 Apartamente , Tiranë

Apartament 3+1 Unaza e Re

100 000 EUR

25 Shk 14:44 Apartamente , Tiranë

Apartament 1+1 Unaza e Re

39 000 EUR

25 Shk 14:44 Apartamente , Tiranë

Apartament 2+1 Unaza e Re

55 000 EUR

25 Shk 14:44 Ambiente biznesi Dyqane dhe Trafika , Tiranë

Dyqan Unaza e Re

400 EUR /muaj

25 Shk 14:44 Apartamente , Tiranë

Apartament 3+1 Unaza e Re

105 000 EUR

25 Shk 14:44 Apartamente , Tiranë

Apartament 1+1 Unaza e Re

43 000 EUR

25 Shk 14:44 Apartamente , Tiranë

Apartament 1+1 Unaza e Re

35 000 EUR

25 Shk 14:32 Apartamente , Tiranë

Apartament 1+1 Unaza e Re

43 000 EUR

25 Shk 14:32 Apartamente , Tiranë

Opsione Apartamentesh Unaza e Re

40 000 EUR

25 Shk 14:32 Apartamente , Tiranë

Apartament 1+1 Unaza e Re

37 000 EUR

25 Shk 14:28 Apartamente , Tiranë

Apartament 3+1 Unaza e Re

68 000 EUR

25 Shk 14:28 Apartamente , Tiranë

Apartament 2+1 Unaza e Re

76 000 EUR

25 Shk 14:28 Apartamente , Tiranë

Apartament 2+1 Unaza e Re

63 000 EUR

25 Shk 14:28 Apartamente , Tiranë

Apartament 1+1 Unaza e RE

49 000 EUR

25 Shk 14:28 Apartamente , Tiranë

Apartament 1+1 Unaza e Re

43 000 EUR

25 Shk 14:28 Apartamente , Tiranë

Apartament 1+1 Unaza e Re

35 000 EUR

25 Shk 14:20 Apartamente , Tiranë

Apartament 2+1 Unaza e Re

66 000 EUR

25 Shk 14:20 Apartamente , Tiranë

Apartament 2+1 Unaza e Re

58 000 EUR

25 Shk 14:20 Apartamente , Tiranë

Apartament 2+1 Unaza e Re

71 000 EUR

25 Shk 14:20 Apartamente , Tiranë

Apartament 2+1 Unaza e Re

66 000 EUR

25 Shk 14:20 Apartamente , Tiranë

Apartament 3+1 Unaza e Re

150 000 EUR

25 Shk 14:12 Apartamente , Tiranë

Apartament 3+1 Rruga Sami Frasheri

198 000 EUR

25 Shk 14:12 Apartamente , Tiranë

Apartament 2+1 Unaza e Re

60 000 EUR

25 Shk 14:12 Apartamente , Tiranë

Apartament 2+1 Unaza e Re

70 000 EUR

25 Shk 14:12 Apartamente , Tiranë

Apartament 2+1 Unaza e Re

61 000 EUR

25 Shk 14:12 Apartamente , Tiranë

Apartament 3+1 Unaza e Re

47 000 EUR

25 Shk 14:04 Apartamente , Tiranë

Apartament 2+1 Unaza e Re

62 000 EUR

25 Shk 14:04 Apartamente , Tiranë

Apartament 2+1 Unaza e Re

47 000 EUR

25 Shk 14:04 Apartamente , Tiranë

Apartament 2+1 Unaza e Re

48 000 EUR

25 Shk 14:04 Ambiente biznesi Dyqane dhe Trafika , Tiranë

Ambjent Unaza e Re

1 000 EUR /muaj

25 Shk 14:04 Apartamente , Tiranë

Apartament 1+1 Unaza e Re

35 000 EUR

25 Shk 14:04 Ambiente biznesi Dyqane dhe Trafika , Tiranë

Lokal Unaza e Re

220 EUR /muaj

25 Shk 14:04 Apartamente , Tiranë

Apartament 1+1 Unaza e Re

45 000 EUR

25 Shk 14:04 Apartamente , Tiranë

Apartamenti 2 +1, Unaza e Re

67 000 EUR

25 Shk 14:04 Apartamente , Tiranë

Apartament 2+1 Unaza e Re

60 000 EUR

25 Shk 14:04 Apartamente , Tiranë

Apartament 2+1,Unaza e Re

95 000 EUR

25 Shk 14:04 Apartamente , Tiranë

Apartament 2+1 Unaza e Re

58 000 EUR

25 Shk 14:04 Apartamente , Tiranë

Apartament 1+1 Unaza e Re

39 000 EUR

25 Shk 14:04 Apartamente , Tiranë

Apartament 2+1 Unaza e Re

350 LEK /muaj

25 Shk 14:04 Apartamente , Tiranë

Apartament 2+1 Unaza e Re

65 000 EUR

25 Shk 14:04 Apartamente , Tiranë

Apartament 2+1 Unaza e Re

65 000 EUR

25 Shk 14:04 Apartamente , Tiranë

Apartament 2+1 Unaza e Re

45 000 EUR

Në fillim