Blije atë që të duhet! Shite atë që nuk të duhet!

-- AUTOMJETE --   -- AUTOMJETE -- (101914)
 • Makina  • Pjesë këmbimi
 • Motorë (mbi 45 km/h)  • Motoçikleta (nën 45km/h)
 • Pjesë për motorë/motoçikleta  • Olldtajmera
 • Makina të dëmtuara për pjesë rezervë  • Biçikleta
 • Autokampink  • Makina pyllore dhe bujqësore
 • Auto. të rënda/furgonë/pirrungritës  • Anije dhe skuterë ujit

-- VENDBANIME --   -- VENDBANIME -- (16190)
 • Shtëpi/Vila  • Apartamente
 • Dhoma  • Ara dhe ferma
 • Garazhë  • Shtëpiza për vikend dhe ngastra
 • Jashtë shtetit

-- SHTËPI DHE FAMILJE --   -- SHTËPI DHE FAMILJE -- (6137)
 • Teknikë e bardhë/Aparate për amvisëri  • Mobilje/Inventar dhe rregullime
 • Vegla pune  • Materiale ndërtimore
 • Bimë  • Për fëmijë
 • Veshje/Mbathje dhe stolime

-- ELEKTRONIKË --   -- ELEKTRONIKË -- (36586)
 • Celularë  • Shtesa për celularë
 • Telefon fiks  • Kompjuterë (Komplet)
 • Pjesë për kompjuterë dhe shtesë  • Stereo/Radio/MP3/CD-Plejerë
 • TV/Fotografi/DVD/Satelitë  • Film dhe muzikë
 • Shtëpiza loje/lojra kompjuterike  • Video kontrollim dhe alarme

-- SPORT DHE REKREACION --   -- SPORT DHE REKREACION -- (8466)
 • Pajisje sportive dhe aktivitete natyrore  • Instrumente dhe pajisje muzikore
 • Kafshë shtëpiake  • Orë dhe stoli
 • Libra dhe revista  • Sende për kolekcionim
 • Bileta dhe udhëtime

-- BIZNIS DHE AKTIVITETE --   -- BIZNIS DHE AKTIVITETE -- (10853)
 • Objekte biznesi  • Lëshim nga biznesi i përpunuar
 • Makina dhe inventar  • Shitje me shumicë/mall
 • Kafshët të fermës  • Shërbime
 • Kontakte afariste  • Punë

-- ------------ --   -- ------------ -- (1860)
 • TË TJERA

Copyright © 2009 MerrJep. All Rights Reserved. Designated trademarks and brands are the property of their respective owners.
Use of this Web site constitutes acceptance of the MerrJep User Agreement and Privacy Policy.
MerrJep official time